Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Cork

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Cork sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Cork miniopas

Cork
Autonvuokraus Cork

Cork sijaitsee Kaakkois rannikolle Irlannin, joen Lee.Cork on Irlannin toiseksi suurin kaupunki, ja Irlannin saariston kolmanneksi suurin kaupunki. Corkin kaupunki on noin 119000 asukasta, mutta otetaan lähiöiden nousta 190000 asukasta. Cork on yksi Irlannin suurimmista satamakaupungeissa.

Kaupungin ostoskatu St. Patrick’s Street on tunnettu arkkitehtuuristaan ja jalankulkijan ostoskatu. Se rakennettiin alun perin yli Leen kanavia.   County Hall oli pitkään korkein rakennus Irlannissa, kun taas toisella puolella jokea on pisin rakennus Cork: Atkins Hall. Tunnetuin rakennus kaupungissa on kirkko torni Shandon. Muita merkittäviä nähtävyyksiä ovat kaupungintalo on rakennettu Cork Opera House ja Elizabeth Fort. University of Cork on myös suosittu matkailukohde. Marraskuussa vuotuinen elokuvafestivaali järjestetään.

Cork Airport on yksi Irlannin tärkeimpien lentokenttien ja sijaitsee eteläosassa kaupungin Ballygarvan kahdeksan kilometrin päässä kaupungin keskustasta.