Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kilkenny

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kilkenny sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kilkenny miniopas

Kilkenny
Autonvuokraus Kilkenny

Kilkenny sijaitsee joen Nore on Kaakkois-Irlanti. Noin. 8600 asukkaat elävät kaupungin Leinster maakunnassa. Lähiöissä asuu 22000 County Kilkenny.

Kilkenny oli paikka kuninkaat Ossory. King of Pembroke perusti linnan 1200-luvulla, mutta kaupunki ei saanut kaupunkioikeudet vasta 1609. Kilkenny on suosittu matkailukohde. Kaupungin nähtävyydet, kuten Pyhän Canica katedraalia 1300, Pyhän Marian kirkko ja pysyy Dominikaanisen luostareita ja fransiske kuin Black Abbey parlamentin Street. Luostari perustettiin täällä 1225, oli yksi Irlannin ensimmäisen Dominikaaninen luostarit. Se on yksi Irlannin suurimmista lasimaalaukset.Aikaisemmin kaupunki oli ympäröivät puolustus: Kilkenny kaupungin muurien ja puolusti kaupunkia. Jäänteet tämä voidaan tällä hetkellä nähdä Abbey Street.   Lisäksi historiallisia linnoja Kilkenny Castle, kaupunki on vilkas musiikkielämä ja Rhythm and Roots-festivaalille toukokuussa. Myös hyvät mahdollisuudet golf ja ratsastus.

Kilkenny Lentokenttä sijaitsee 25 kilometriä pohjoiseen Kilkenny.