Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Killarney

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Killarney sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Killarney miniopas

Killarney
Autonvuokraus Killarney

Killarney on kaupunki Lounais- Irlannissa. Se sijaitsee Iveragh niemimaan niemimaalla lähellä Dingle Peninsula ja Skellig Michael Saari. Killarney Lakes of Killarney sijaitsee pohjoista leveyttä Killarney National Park. Noin. 30000 asukkaat elävät Killarney.

Killarney on yksi Irlannin suurimmista nähtävyyksistä. Vuonna Killarney National Park on luostari, joka perustettiin vuonna 600s St. Finian. Kansallispuisto Irlannin ensimmäinen, ja se perustettiin vuonna 1932. Tässä ovat eläinlajeja, kuten peuroja. Kaupungissa ja sen ympäristössä asuu St. Mary Cathedral, Ross Castle, Muckross Abbey, Torc vesiputouksia ja aukon Dunloe. Ross Castle tulee 1500, ja se on avoin yleisölle. Katolinen tuomiokirkko Kilkenny vuodesta 1855 on yksi kauneimmista kirkoista, jonka on suunnitellut AW Pugin.   Vuonna 2007 Killarney palkittiin parhaiten säilynyt kaupunki.

Kerry Airport sijaitsee kilometrin koilliseen Killarney.