Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Tralee

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tralee sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tralee miniopas

Tralee
Autonvuokraus Tralee

Tralee on kaupunki sørveslige osa Irlannin tasavallan, ca. 300 km lounaaseen Dublin. Tralee on hallinnollinen keskus maakunnassa. Kun liikkuu 25.000 asukasta lähellä kaupungin Dingle niemimaan ja Irlannin korkein vuori, Carrauntoohill joka on 1041 metriä korkea.

 Tralee oli tärkein paikka ja Earls ja Desmond, ja se perustettiin vuonna 1300. Tralee on myös hyvä lähtökohta niille, jotka haluavat vierailla Ring of Kerry. Matkailu on tärkeä Tralee, ja kaupunki on paljon ulkoilua. Kaunis rannikko Dingle niemenkärjet missä Brandon vuoria ja saaria Blasket saaret houkuttelevat paljon kävijöitä täällä.Blasket saaret tunnetaan kirjallisen ja kielellisen perinnön, ja on ollut asumaton vuodesta 1950. On Dingle Peninsula on useita historiallisia paikkoja kuten ferriitit Cove Länsi-osa, ja Gallarus oratorio. Tralee on tunnettu vuosittain kauneuskilpailun ”Rose of Tralee”, festivaali naisille irlantilaista syntyperää.

Lähin lentokenttä, Kerry Airport on noin. 20 km ulkopuolella Traleen keskustaan.