Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Derry

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Derry sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Derry miniopas

Autovuokraamo Derry
Autonvuokraus Derry

Derry on kaupunki sijaitsee Foyle River yläosan Lough Foyle. Derry rajautuu Irlannin pohjoispuolella sijaitsevissa Limerick. Kaupunki on toiseksi suurin kaupunki Pohjois-Irlannissa, ja neljänneksi suurin kaupunki saaristossa. Derry tai Londonderry sijaitsee vuoristoisella alueella on noin.   237000 asukkaan lähiössä. Keskellä on koti noin. 100000 asukasta.  

Derry on tunnettu arkkitehtuuristaan, ja St. Columba’s Church Long torni 1700-luvulta lähtien ovat näkemisen arvoisia. Derry tarjoaa myös mielenkiintoisia museoita kuten Harbour Museum ja Amelia Earheart keskus. Marraskuussa haltuunsa 40000 kaduille juhlimaan maan suurin katu karnevaali. Kaupunki tarjoaa monia festivaaleja, Pohjois-Irlannin suurin elokuvafestivaali marraskuussa, kansainvälinen jazzfestivaali toukokuussa. Derry on myös hyvä tukikohta ostos-ja pubturer.

Kaupunki Derr Airport sijaitsee aivan kaupungin keskustassa of Derry.