Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kerry

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kerry sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kerry miniopas

Kerry
Autonvuokraus Kerry

Kerry (Kerry County) on maakunta Lounais täysin Irlanti – erityisesti maakunnan Munster.Se kattaa alueen 4746 km2, ja on koko väestöstä noin. 140000 (2007). Noin 25000 asukkaasta asuu hallinnollisessa keskustassa Tralee, joka on myös suurin kaupunki maakunnassa.

Tralee perustettiin vuonna 1200, ja oli keskeisessä asemassa, kun Kerry tuli erillinen läänissä 1606. Se sijaitsee missä Dingle Peninsula alkaa – ja on merkittävä turistikohde. Täällä voit vierailla Irlannin suurin vesipuistot – Aqua Dom – tai voit esim. pop Kerry County Museum. Vuonna Tralee on myös kansankongressin teatterin Siamsa Tire.

Maisemat Kerry on hyvin vegetasjonsrik ja kaunis, useita lahtia ja niemekkeitä. Dingle Peninsula sisältyy Killarney National Park, joka sisältää Killarney järvien ja lähialueilla.

15 km rannikosta on useita saaria, joista tunnetuin on jyrkkä kallio saaren Skellig Michael (irlantilainen: Sceilig Mhichil). Se oli yli 600 vuotta keskustassa luostariin järjestyksessä, ja siellä on luostari vuodelta 588 jKrKr. on jyrkkä kallio seinä saarella. Luostari on listattu Unescon maailmanperintöluetteloon. Sinne rannalle, sinun täytyy kiivetä kaikki 620 vaiheet. Koko saaren ja viereisen saaren Little Skellig, on myös tila luonnonsuojelualueeksi.

Lentokenttä Kerry Airport, joka sijaitsee läänissä säännöllisesti reitit DublinissaLontoossa ja tiettyihin kohteisiin Euroopan mantereella.