Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Portumna

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Portumna sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Portumna miniopas

Portumna
Autonvuokraus Portumna

Portumna on kaupunki, joka sijaitsee pohjoiseen Limerickin ja Lounais- Dublinissa. Se sijaitsee County Galwayn Irlannissa, rajalla Tipperary.Kaupunki sijaitsee länteen, missä joki Shannon tulee Lough. Portumna on noin 2000 asukasta.

Portumna on kuuluisa Portumna linna, joka valmistui vuonna 1617. Se oli paikka Burgofamilien yli 400 vuotta. Linna sijaitsee kauniilla alueella näköalalla Lough Derg, ja on vieraille avoinna kesäkaudella. 200 metrin päässä Castle Portumna Forest Park. Puistossa on useita järviä ja retkeilyreitit on hyvä näköalapaikka. Tämä on myös luostarin 1500. Portumna Marina tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet veneilyyn ja kalastukseen turisteja.   Kaupungissa on myös useita tenniskenttiä.

Galway Airport on noin. 53 km päässä Portumna.