Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Belfast

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Belfast sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Belfast miniopas

Belfast

Autonvuokraus Belfast

Belfast sijaitsee koillisosassa Pohjois-Irlanti , suulla Lagan joen.Belfast on pääkaupunki Pohjois-Irlannissa, ja maan suurin kaupunki. 375000 asukkaat asuvat kaupunki sijaitsee Irlanninmerellä ja sitä ympäröivät vuoret kuten Black Mountain, Cavehill ja Castlereagh Hills. Kaupunki on Irlannin paras satama.

Belfast satama on yksi maailman suurimmista kuivatelakka Harland ja Wolff telakka, joka tunnetaan myös tuottaneen alus Titanic. Kaksi nosturit, Samson ja Goliath ovat myös tuttuja nähtävyyksiä. Kaupungin Tämä tarkoittaa täytteenä suun perustettiin vuonna 1177 Tänään Belfast on seurausta teollisen vallankumouksen, ja ei ole yllättävää, pääasiassa pellava alan vielä tänään. Victorian ja Edwardian rakennuksia, Queen’s University vuodesta 1849 ja 1860, Ulster Bank on yksi kaupungin nähtävyyksistä. Pohjois-Irlannin parlamentti sijaitsee Stormont. Tämä on myös Waterfront konserttisali ja Odysseia Center.

On kaksi lentokenttää, Belfast: George Belfast City Airport ja Belfast International.

Suomi