Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Cork Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Cork Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Cork Lentokenttä miniopas

Cork Lentokenttä
Autonvuokraus Cork Lentokenttä

Autonvuokraus Cork Lentokenttä

Cork Airport (ORK) sijaitsee 8 kilometriä kaakkoon Cork ja on yksi kolmesta suuria lentokenttiä Irlannissa. On mahdollista saada välillä lentoaseman ja Corkin junalla ja bussilla. Useat yritykset, kuten 353 autonvuokraus, Alamo, National, Avis, Budget ja Hertz tarjoaa autonvuokrausta.

Vuonna 2009 oli 2,8 miljoonaa matkustajaa vieraili Cork Airport. Aivan uusi terminaali avataan vuonna 2006. Lentokentältä, matka noin 20 erilaista kansainväliseen kohteeseen Euroopassa. Se palvelee monia lentoyhtiöitä, ja on perusta Aer Arann Aer Lingus, Aer Lingus ja Ryanair-Uusimaa.

Lentokentällä on ilmainen internetyhteys, kuusi eri kahviloita ja baareja ja hyvä ostos. Aivan vieressä terminaali on kampaaja, Hair Port. Ne maksavat hieman ylimääräistä saat käyttää Jack Lynch Lähtö Lounge, viihtyisä paikka rentoutumiseen ja työtä. Cork International Airport Hotel sijaitsee terminaalin.