Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Dublin

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Dublin sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Dublin miniopas

Dublin
Autonvuokraus Dublin

Dublin on kaupunki keskellä Irlannin itärannikolla, jonka Liffey. Dublin on pääkaupunki tasavallan Irlannin. Kaupungissa on 496000 asukasta, esikaupunkien, luku lähes miljoona.

Panimo Guinness Storehouse St James Gate, Dublinin linna, alkaen 1200 ja yliopiston Trinity Collegessa vuonna 1592 muutamia nähtävyyksiä Dublinin tarjonnasta.Kirjasto Trinity College on yli miljoona painetut kirjat, ja omistaa muun muassa Kellsboken, joka tehtiin Celtic munkki 800-luvulla kaupunki on tunnettu sen kirjallisuuden historiaan, ja kaikki kirjailijat kuten William Butler Yeats, George Bernard Shaw, Samuel Beckett, Oscar Wilde ja James Joyce. Lisäksi kaupunki on useita gallerioita, kuten National Gallery, Irlannin Museum of Modern Art ja kaupungin taidekeskus. Dublin tarjoaa myös musiikkielämyksiä, hyvä yöelämä ja ostokset.

Dublin International Airport on noin. 12 km keskustasta pohjoiseen.