Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Limerick

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Limerick sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Limerick miniopas

Limerick
Autonvuokraus Limerick

Limerick sijaitsee Shannon-joen vuonna Etelä-Irlannissa, 200 km lounaaseen pääkaupunki Dublin. Limerick on Irlannin kolmanneksi suurin kaupunki. Kaupungin alueella on noin. 53000 asukasta (2006), vaikka alue kattaa County Limerick 87000 asukasta.

Limerickin perustivat viikingit saapuessa 812, mutta on todennäköisesti elää menneisyydessä. Vuonna 1200 tuli normannit ja uudelleen suunniteltu ja rakennettu King John’s Castle ja Pyhän Marian katedraali. Kaupungissa on myös toinen katedraali, St. John’s vuodesta 1861. Sen on suunnitellut Philip Charles Hardwick, ja Irlannin korkein torni on 94 metriä. Shannon tunnetaan parhaiten siitä, että erityinen runo muodossa, ja on yksi Irlannin kuuluisimmista urheilu areenoilla: Thomond Park. Täällä Munster voitti Euroopan Rugby Cupin rugby kahdesti. On olemassa hyviä edellytyksiä lohen kalastajille alueen ja puisto kansojen Park on hyviä vaellusreittejä.

Airport, Shannon International Airport on noin. 25 km päässä kaupungin Limerickin.