Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Sligo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sligo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sligo miniopas

Sligo
Autonvuokraus Sligo

Sligo sijaitsee Irlannin länsirannikolla, ja se on toiseksi suurin kaupunkialue Connacht Galway.Satamakaupunki Sligo on pääkaupunki maakunnassa samalla nimellä, ja on noin. 18000 asukasta.

Sligo on nähtävyyksiä, kuten Sligo Abbey, Dominikaaninen monkekloster perustama Maurice Fitzgerald 1253 ja Kaksi tulipalot 1414 ja 1642 jättää paikka raunioina, mutta paljon rakenne Abbey edelleen. Sligo on myös muistomerkki muistoksi, jotka kuolivat nälkään aikana ”peruna nälänhätä 1845-1849. Sitten muutti 30000 irlantilaisten muutti Yhdysvaltoihin kautta Sligo.Kaupungissa on myös taidegalleria, malli Taide ja Niland galleria, joka on pysyvä kokoelma Jack B. Yeats, kuuluisa runoilija veli. Vierailijat voivat myös käydä kilparata, kylpylä tai mennä veneretkelle ja leija.

Sligo Lentokenttä sijaitsee kahdeksan kilometriä länteen Sligo kaupungin keskustasta, Strand Hill.