Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Dublin Airport

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Dublin Airport sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Dublin Airport miniopas

Dublin Airport

Autonvuokraus Dublin Airport

Dublin Airport (DUB) sijaitsee 10 km pohjoiseen Dublin ja on suurin lentokenttä Irlannissa .On erittäin hyvä bussiyhteys välillä lentoaseman ja Dublinissa ja myös muualla Irlannissa. Autovuokraamot Sixt, Europcar, Avis, Budget, Hertz ja 353 vuokra-auto tarjoaa palvelua lentoasemalla.

Vuonna 2009 20,5 miljoonaa matkustajaa lentokentän itse. Lokakuusta 2010 uusi terminaali 2 on täydessä toiminnassa.   Dublinin lentokenttä on pääkonttori Aer Arabbassa Aer Lingus ja Ryanair. Lentokentältä, matka on noin 100 eri kohteisiin, kolmen suosituimman kansainvälisiin kohteisiin ovat Pariisissa , Amsterdamissaja Malaga .

Lentokentällä on hyvä valikoima kauppoja, ravintoloita, baareja ja kahviloita. Muita palveluja ovat langattomat Internet-apteekit, pankkiautomaatit, liike-ja kokoustilat ja paljon muuta. Lähimmät hotellit ovat Radisson SAS Dublin Airport Clarion Dublin Airport.

Suomi