Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Galway

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Galway sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Galway miniopas

Galway
Autonvuokraus Galway

Galway on kaupunki Irlannin länsirannikolle Galway Bay. Kaupunki on Irlannin neljänneksi suurin, on   lähellä suuta Corrib joen.Kaupungissa on noin 66000 asukasta.

Kaupunki perustettiin vuonna 1400 kuningas Richard toiseksi ja oli pitkään paikka Irlannin kaupan Espanjassa ja Ranskassa. Espanjan kauppa on kuitenkin näkyvissä arkkitehtuurissa. Pyhän Nikolauksen kirkon 1320 on esimerkki tästä, ja maan vanhin keskiaikainen kirkko on edelleen käytössä. Vaikka Christopher Columbus Este on myös tavannut Galway, ennen kuin hän aloitti Islannin matkalla tai Färsaarilla. Kaupunki on kompakti keskustan monista pubeista. Kesällä voit kokea Galway Arts Festival, joka on kuuluisa Macnas Parade. Kaupungissa on myös Galwart museo, joka näyttää   historia.Galway on lievä, kostea ja lauhkea ilmasto keskimäärin tammikuu lämpötila 6,8 astetta ja 16 astetta heinäkuussa.

Galway Airport sijaitsee kuusi kilometriä itään kaupunkia Carnmore.