Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Waterford

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Waterford sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Waterford miniopas

Waterford
Autonvuokraus Waterford

Waterford on kaupunki 135 km lounaaseen Dublin. Suurin osa kaupungista sijaitsee eteläisen osan joen Suir. Waterford väkiluku on 46000 (2006). Waterford on tärkeä satama etelärannikolla, ja vienti mukaan luettuna eläintuotteet.

Waterford on yksi vanhimmista kaupungeista Irlannissa. Kaupunki on tunnettu sen kristalli tuotteiden ja keskiajan historiaan. Tällä Waterford Crystal kävijät näkevät, miten kristalli tuotettujen tavaroiden ja katso håndblåsing. Katedraali sijaitsee Waterford, entisen Viking sivuston Reginald Tower. Tämä rakennus on Irlannin vanhin kunnan rakennusvalvontaviranomainen. Se on nimetty kaupungin perustajan, ja on näyttely osoittaa Vesi Fordin historiassa. Kaupungissa on rento ilmapiiri ja se tarjoaa enemmän arkkitehtuurin, taiteellisten, historiallisten ja muihin nähtävyyksiin.   Ympäröivillä alueilla Waterford tarjoaa hyvät edellytykset vaellus, pyöräily ja lintujen tarkkailu on Blackwater suistoon. On myös useita uimarantoja ja kalastajakyliä pääsee helposti.

Waterford Airport sijaitsee yhdeksän kilometriä kaakkoon Waterford.