Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Plzen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Plzen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Plzen miniopas

Autovuokraamo Plzen

Autonvuokraus Plzen – Foto: © Miaow Miaow

Plzen on Tšekin neljänneksi suurin kaupunki ja väkiluku on lähes 165000 (2007).Kaupunki kuuluu alueen Pilsen ja paljon maan länsiosassa, alueen Böömin. Plzen, kutsutaan Pilsen saksa, sijaitsee neljän joen Radbuza, Mže, Uhlava ja Uslava joka kulkee pitkin joen Berounka. Se on noin. 80 km Saksan rajalle.

Pilsen tunnetaan oluenpanoperinteitä, Pilsner ja jotka tuottavat kukaan on jatkunut alusta 1300. Vierailijoiden tulee käydä panimon Pilsner Urquell Brewery ja Brewery Museum. Pilsen Eläintarha ja kasvitieteellinen puutarha on toiseksi suurin alue karhujen Euroopassa sekä luontotyyppien kissoille ja kasvitieteellinen puutarha.Vuonna historiallisella alueella on monia vanhoja rakennuksia, kuten St. Bartholomew’s tuomiokirkko 1300. Lapsille on nähtävyyksiä kuten nukke museo ja spøkelsesmuseum omistettu tarinoita ja legendoja.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Prague Ruzyne Airport sijaitsee noin. 90 km päässä.

Suomi