Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Hradec Králové

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Hradec Králové sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Hradec Králové miniopas

Autovuokraamo Hradec Králové
Autonvuokraus Hradec Králové

Hradec Králové sijaitsee keskeisellä paikalla Pohjois- Tšekki. Yksi sijaitsee joen Labe, joka tunnetaan myös Elben, ja kuuluu alueen Hradec Králové, joka sijaitsee historiallisella alueella Böömissä.Hradec Králové rakennettiin noin 1000 ja nimi tarkoittaa ”Queen’s linnoitus.” Nykyään siellä asuu noin 95 000 asukkaan kaupungin (2008).

Hradec Králové tiedetään tuottaa soittimien lisäksi tilalla eri musiikkijuhlilla. Elokuussa vuosittain Hip Hop Kemp nipun ja yksi Euroopan suurimmista hip-hop festivaaleja, ja lokakuussa järjestetään kansainvälinen jazzfestivaali Jazz Goes to Town. OBrien Aquarium on valtava akvaario vedenalainen tunneli, ja ilmailu museo Aviation, voi nähdä ilman show. White Tower on rakennettu vuonna 1500 ja on epätavallisen pitkään, kun neula osoittaa tunti ja lyhyt viittaavat minuuttia.

Praha Ruzyne Airport on lähin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 110 km länteen kaupungin.