Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Brno

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Brno sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Brno miniopas

Autovuokraamo Brno

Autonvuokraus Brno

Brno on kaakkoissuunnassa kaupunki Tšekin tasavallassa , joka sijaitsee yhtymäkohta on jokien ja Svratka Svitava.Brno kuuluu maakunnan Moravia, jos se on kaupallinen ja kulttuurinen keskus.  Tämä on suurin kaupunki provinssissa ja toiseksi suurin maa väkiluvultaan, ja vuonna 2008 väestön arvioitiin olevan noin. 70 000 euroa. Mitattu alue Brno Tšekki kolmanneksi suurin kaupunki, ja se perustettiin noin vuonna 1000

On olemassa monia historiallisia rakennuksia kaupungin lisäksi nähtävyyksiä, ostosmahdollisuuksia sekä ravintoloita. Governor’s Palace on kaunis rakennus, joka pystytettiin 1700, ja kapusiinimunkki luostari 1600-luvulta on paljon käynyt arkku jossa on entisen munkkeja. Špilberk linna on nykyisin museona ja on tunnettu vankilassa 1700 – ja 1800-luvulla. Museo sijaitsee aivan keskustan ulkopuolella. Eläintarhassa Brnon eläintarhaan rrangeres eri juhlien kunniaksi lomien ja syntyneiden uusien eläimiä.

Brno-Turany Airport on noin. 10 km kaupungin ulkopuolella.

Suomi