Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Praha

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Praha sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Praha miniopas

Autovuokraamo Praha
Autonvuokraus Praha

Praha valheiden luoteeseen Tšekki   Vltava-joella.Tämä joki jakaa kaupungin kahteen piirit useita kummallakin puolella, kuten vanha kaupunki pohjoisessa itärannalla.Praha on maan pääkaupunki ja myös pääkaupunki vanhan Tšekkoslovakiassa. Jonka väkiluku on yli 1 200 000 (2009), Prahan suurin kaupunki Tšekissä. Vanhimmat tiedot ovat Prahassa vuodesta 928

Praha on tunnettu sen monet sillat, jotka kattavat Vltava, ja suosituin on goottilainen Charles Bridge 1300 noin. 500 metriä pitkä. Vanha kaupunki nimeltään Stare Mesto ja monet haluavat tänne, koska alkuperäinen katu, joka on säilynyt ja historiallisia rakennuksia. Torilla vanhassa kaupungissa seisoo keskiaikainen kellotorni kaunis astronominen kello. Praha tarjoaa monia museoita, monumentteja ja historiallisia nähtävyyksiä sekä festivaaleilla kuten Prahan kevään International Music Festival.

Prahan lentokentälle, Prague Ruzyne Airport on suurin lentokenttä maan ja sijaitsee noin 10 km kaupungin ulkopuolella.