Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Ústí nad Labem

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Ústí nad Labem sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Ústí nad Labem miniopas

Autovuokraamo Ústí nad Labem
Autonvuokraus Ústí nad Labem

Ústí nad Labem sijaitsee luoteisosassa Tšekki. Täällä sijaitsee kaupungin Elbeen, joka tunnetaan myös Elben, ja se on tärkeä joki satamaan. Se on alle 30 km Saksan rajalta luoteeseen kaupungin ja noin. 85 km ja Puolan rajalla koilliseen. Vuonna 2005 Ústí nad Labem väkiluku on hieman yli 90 000

Ústí nad Labem oli paikallinen toimisto noin 990 ja se perustettiin vuonna 1200. Koska sen pitkä historia, on olemassa monia historiallisia kirkkoja nähdä täällä Pyhän Jaakobin kirkko 1300. On olemassa myös useita kauniita linnoja ja kartanoita ja ympäri kaupunkia, mukaan lukien Trmice Chateaux 1800-luvulta. Museo kaupungin Ústí nad Labem on historiallinen museo, joka perustettiin vuonna 1876. ZOO Ústí nad Labem pitää eläimiä tiikereitä, apinoita ja kirahvit ja matelijat.

Praha Ruzyne Airport sijaitsee noin. 95 km etelään ja Dresden Airport Saksassa sijaitsee noin 85 km pohjoiseen.