Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Ostrava

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Ostrava sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Ostrava miniopas

Autovuokraamo Ostrava
Autonvuokraus Ostrava

Ostravan alue Määrin ja sijaitsee aivan itään Tšekki. Kaupunki on lähellä samaa nløpet jokien Oderin ja Ostravice.Se on vain hieman yli 30 km Puolan rajaa idässä ja lähes 60 km ja Slovenian rajan eteläpuolella. Ostrava on kolmanneksi suurin kaupunki maan väkiluku lähes 340 000 (2009).

Ostrava on jo pitkään ollut tunnettu hiilikaivoksissa, ja vain keskustasta pohjoiseen on museo Mining. Lisätietoja kaupungin historiaan voi tutustua Ostrava museo sijaitsee vanhin rakennus on tähtitieteellinen kello 1500-luvulta. Merimaailma, näkee toiminnallaan antaa virikkeitä suurin piraijoja, ja eläintarha Ostravan kaupungin eläintarha, on eläimiä, kuten tiikeri, kameli, elefantti ja simpanssi.Fairy Tale Ghost Cellar on lasten nähtävyys on 11 erilaista huonetta 150-vuotias kellareissa.

Ostrava Leos Janacek Airport on kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 20 km keskustan ulkopuolella.