Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Karlovy Vary

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Karlovy Vary sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Karlovy Vary miniopas

Autovuokraamo Karlovy Vary
Autonvuokraus Karlovy Vary

Karlovy Vary sijaitsee luoteeseen Tšekin ja sijaitsee lähes 30 km etelään rajan Saksa. Karlovy Vary sijaitsee yhtymäkohta on jokien ja Teplá Oh?e, ja saksalainen kaupunki tunnetaan paremmin Carlsbad. Perustettu vuonna 1370, ja tänään on määrä ihmisiä arvioidaan olevan noin 50 000 (2008).

Karlovy Vary on tunnettu siitä, kylpylä monia lämmönlähteitä. Teplá joki on lämmin joki, ja että on 13 suurta ja 300 pieniä lähteitä. Kuuluisin näistä lähteistä on Sprudel lähellä vettä 72 astetta 11 metriä ilmaan. Siitä lähtien 1400-luvulla, lähteet olivat sen paranemista maine, ja nykyään monet kylpylät ja spa ympäri kaupunkia. Useat kylpyläkaupungin kauniissa, historiallisessa rakennuksessa vuodesta 1800 ja vaati, kylpylä II ja niin edelleen.

Karlovy Vary lentokentälle on viidenneksi suurin lentokenttä maan ja sijaitsee noin 6 km keskustan ulkopuolella.