Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kutná Hora

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kutná Hora sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kutná Hora miniopas

Autovuokraamo Kutná Hora
Autonvuokraus Kutná Hora

Kutna Hora sijaitsee keskeisellä karkeasti Tšekissä ja sijaitsee lähellä jokea Labe tai Elbe.Kaupungin nimi on Cutting Berg saksaksi ja väkiluku oli runsaat 20 000 vuonna 2008. Se oli rakennettu luostari Kutna Hora vuonna 1142, ja hopeaa kaivokset olivat käytössä välillä 1200 – ja 1700-luvulla merkitsi sitä, että kaupunki oli vahva talous.

Historiallinen keskusta on pieni, mutkittelevia katuja ja listattiin Unescon maailmanperintöluetteloon vuonna 1995. Kutna Hora perustettiin top lähteistä hopeaa, mikä johti kaivoskuilut kaivettiin keskustassa. Jos haluat tietää lisää historiasta hopea, voi vierailla museossa hopeaa Itävallan Museum of Silver. Museo sijaitsee historiallisen linnan Hrádek joka mainittiin ensimmäisen kerran vuonna 1312 Italian tuomioistuin oli kuninkaallinen residenssi on rakennettu vuonna 1400, mutta Pyhän Barbaran kirkko alkoi 1300-luvulla.

Praha Ruzyne Airport on suurin lentokenttä Tšekissä, ja se sijaitsee lähes 110 km länteen Kutna Horan.