Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Liberec

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Liberec sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Liberec miniopas

Autovuokraamo Liberec
Autonvuokraus Liberec

Liberec sijaitsee lähes kokonaan pohjoiseen Keski Tšekin ja ir egionen Bohemia.Nisa-joki virtaa kaupungin läpi ja se on vain hieman yli 20 km Saksan ja Puolan rajalla, joka sijaitsee hieman pohjoiseen Liberec. Kun asuu lähes 100 000 (2008), Liberec, kuudenneksi suurin kaupunki Tšekissä.

Liberec on historiallinen kaupunki ja siellä on useita vanhoja rakennuksia nähdä kaupunkia, kuten City Hall 1800 ja linna kreivin Simpukka Gallas 1600-luvulta.Kaupunki sijaitsee sen jalka vuoren Jested ja TV-torni on sama nimi oli rakennettu vuonna 1968 ja se on tuttu maamerkki. Yksi suosituimmista nähtävyyksistä on eläintarha avattiin vuonna 1919 ja on vanhin eläintarha entisessä Tšekkoslovakiassa. On eksoottisia eläimiä kuten norsuja ja kirahveja, mutta se on harvinainen rotu valkoiset tiikerit ovat suosituimpia.

Praha Ruzyne Airport on lähin lentokenttä ja on noin. 130 km etelään Liberec.