Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Brno Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Brno Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Brno Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Brno Lentokenttä
Autonvuokraus Brno Lentokenttä

Brno-Turany Airport (BRR) sijaitsee noin 8 km päässä Brno. Bussit välillä lentoaseman ja Brno puolen tunnin välein. On olemassa useita autovuokraamojen lentoasemalla, nämä ovat Avis, Budget, Hertz, Nation, Sixt ja Europcar.

506 174 matkustajaa vieraili Brno lentokentälle vuonna 2008.Se palvelee ensisijaisesti halpalentoyhtiöiden ja tilauslentoja ja tarjoaa charter lentoja 30 eri kohteisiin.Säännöllisiä reittejä MoskovassaLontoossa ja Prahassa. Uusi lähtöaula avattiin vuonna 2006, suunnitellut yksi Tšekin tasavallan kuuluisin arkkitehti, Petr Parolek.

Brno Lentokenttä on yksi näyte anniskelu-ja ruokailupaikat. Se on myös VIP lounge, matkailuinfo, baby / perhehuone, ensiapu ja apteekeissa. Ei ole hotelleja lentoasemalla.