Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Brno Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Brno Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Brno Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Brno Lentokenttä

Autonvuokraus Brno Lentokenttä

Brno-Turany Airport (BRR) sijaitsee noin 8 km päässä Brno .Bussit välillä lentoaseman ja Brno puolen tunnin välein. On olemassa useita autovuokraamojen lentoasemalla, nämä ovat Avis, Budget, Hertz, Nation, Sixt ja Europcar.

506 174 matkustajaa vieraili Brno lentokentälle vuonna 2008.Se palvelee ensisijaisesti halpalentoyhtiöiden ja tilauslentoja ja tarjoaa charter lentoja 30 eri kohteisiin.Säännöllisiä reittejä Moskovassa , Lontoossa ja Prahassa .Uusi lähtöaula avattiin vuonna 2006, suunnitellut yksi Tšekin tasavallan kuuluisin arkkitehti, Petr Parolek.

Brno Lentokenttä on yksi näyte anniskelu-ja ruokailupaikat. Se on myös VIP lounge, matkailuinfo, baby / perhehuone, ensiapu ja apteekeissa. Ei ole hotelleja lentoasemalla.

Suomi