Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Praha Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Praha Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Praha Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Praha Lentokenttä
Autonvuokraus Praha Lentokenttä

Prague Ruzyne Airport (PRG) sijaitsee 20 km luoteeseen Prahasta. On olemassa useita busseja ohjelman rostasjoner lähellä Prahan keskustassa.Autovuokraamot sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa parkkipaikalla C. yritykset, jotka tarjoavat palvelua Hertz, Europcar, Avis, Budget, CS czechocar ja Dvorak vuokrata auton.

Oli 12,8 miljoonaa matkustajaa vuonna 2008 oli vilkkain lentokenttä joukossa uusiin jäsenmaihin. Lentokenttä sai Skytraxin palkinnon paras lentokenttä Keski-ja Itä-Euroopassa 2005 ja 2007. Se on päätukikohta Austrian Airlines, Smart Wings, Matkapalvelut ja Wizz Air. Prahan lentokentältä voi matkustaa suoraan 108 kohteeseen 50 eri maassa. Lentokentällä on 3 päätelaitteita shuttle-bussikuljetus.

On yli 70 eri kaupoissa lentoasemalla, ja valikoima ravintoloita ja baareja ovat myös hyviä. Muita mukavuuksia ovat apteekki, langaton internetyhteys, pankki, posti, lääkäri, VIP-ja liikekeskus. On useita hotelleja lentokentän se Ramada Airport Hotel Prague Hotel Tranzit, Hotel Tranzit 2 ja Courtyard by Marriott Prague Airport.