Autovuokraamo Thaimaa

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Thaimaa

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Thaimaa sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Thaimaa miniopas

Thaimaa
Autonvuokraus Thaimaa

Thaimaa sijaitsee Kaakkois-Aasiassa ja on 65,9 miljoonaa asukasta (2009). Se rajoittuu Laos, Kambodzha, Malesia ja Myanmar (entinenBurma). Thaimaa on rantaviivaa lahden Thaimaassa (Gulf of Thaimaa) idässä ja Andamaanienmerelle lännessä – joka on osa Intian valtameren.

Maisema koostuu vuoret pohjoisessa Khoratplatået itään, tasangot Keski-ja Malaiji niemimaan etelässä – kun keskushallinto ja koillisosassa kuuluu Thaimaassa.Korkein huippu on Doi Inthanon, joka on 2565 m.

Thaimaa on trooppinen monsuuni ilmasto yli 20 astetta ympäri vuoden.

Pääoman Bangkok on maan suurin kaupunki, 7,1 miljoonaa asukasta (2009).Pääkaupunkiseudulla on noin 12 miljoonaa asukasta. Bangkok sijaitsee Chao Phraya-joen – 40 km pohjoiseen lahden Thaimaassa ja on yksi Kaakkois-Aasian keskeiset taloudelliset keskukset. Bangkok on suosittu matkailukohde yli 15 miljoonaa kävijää vuosittain. Kaupunkikuvaan hallitsee pilvenpiirtäjiä ja Bangkokissa on joitakin maailman parhaista hotelleista, sekä erittäin hyvä ostos – yli 250 ostoskeskukset ja tavaratalot. Tunnettu matkailukohde Bangkokin Wat Phra Kaew – buddhalainen temppeli vuodelta 1782 – joka on ominaista sen monet kellotornia.

Muita merkittäviä kaupunkeja: Nakhon Ratchasima, Udon Thani, Nakhon Sawan, Chiang Mai ja Phuket.

Rannikolla Keski-ja Etelä-Thaimaassa on pitkä ja kutsuva rannat, loistava hotellit ja kristallinkirkasta vettä. Kuuluisa ja turisteja Phuket tarjoaa Paradise Beach, hyviä ostoksia ja vilkasta yöelämää.

Tärkein lentokenttä Thaimaan Suvarnabhumi Airport sijaitsee 25 km itään pääkaupunki.(Lentokenttä kutsutaan myös ”New Bangkok International Airport”).

Maan toiseksi vilkkain lentoasema on Phuket International Airport, joka sijaitsee noin. 30 km päässä Phuketin keskustasta.

Halpavuokraauto.fi tarjoaa autonvuokrausta kaikissa suosituimpia matkailukohteita Thaimaassa. Hinnat auton vuokraus vakuutus mukaan luettuna. Koko vakuutus voi myös varata ja maksaa paikan päällä niin, että et ole vähennyskelpoisia, jos jotain tapahtuu.