Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Hat Yai

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Hat Yai sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Hat Yai miniopas

Autovuokraamo Hat Yai
Autonvuokraus Hat Yai – Kuva: © Rukterna

Hat Yai sijaitsee Etelä Malaiji niemimaan Thaimaassa. Kaupunki on suurin maakunnassa Songkhla jossa asuu lähes 160 000 kaupungin (2008), joka tekee myös Hat Yai on maan neljänneksi suurin kaupunki. Jos yksi odottaa pääkaupunkiseudulla luku nousee noin 800 000 Se on noin. 20 km kaupungin Songkhla koilliseen ja noin 80 km ja Malesia etelässä.

Hat Yai Municipal Park on idyllinen puisto sijaitsee noin. 6 km keskustan ulkopuolella. On paviljonki, joka erottuu lampi, ja patsaat kuningas Rama V: n ja Kiinan Jumalatar Guan-yin. Wat Hat Yai Nai on valtava patsas Buddha 35 metriä ja sisällä tämä löytyy museo ja matkamuistomyymälä. Hat Yai tarjoaa monia ostosalueita kuten markkinat ja ostoskeskuksissa.

Hat Yain kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 9 km kaupungin ulkopuolella ja on tärkeä lentokenttä pyhiinvaeltajien matkalla Mekkaan.