Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Phuket Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Phuket Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Phuket Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Phuket Lentokenttä

Autonvuokraus Phuket Lentokenttä – Kuva: © F3rn4nd0

Phuket Airport on 32 km pohjoiseen Phuketin saaren ja 32 km päässä Phuketista .Bussit kulkevat välillä Phuket ja lentokentän puolen tunnin välein. Niistä autoyhtiöt sijaitsee lentoaseman Thaimaan Autonvuokraus, Avis, Budget, Hertz, Sixt ja Europcar.

Noin 3 miljoonaa matkustajaa luona Phuket Airport vuosittain, ja se on toiseksi suurin lentokenttä Thaimaassa mitattuna matkustajamäärän. Lentokentällä on kaksi terminaalia, toinen kotimaan lennoilla ja toinen kansainvälinen. Se on päätukikohta Thai AirAsia. Phuketista lentää noin 40 kohteeseen Euroopassa ja Aasiassa.

Lisäksi Thai Airways International ravintola, useita kahviloita ja baareja lentoasemalla ja 10-outoa myymälöissä. Muita palveluja ovat pankkiautomaatit, rukoushuone muslimit ja ensiapu. Phuket Airport Hotel on kävelymatkan päässä lentokentältä ja on myös bussikuljetus siellä.

Suomi