Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Koh Samui

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Koh Samui sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Koh Samui miniopas

Autovuokraamo Koh Samui
Autonvuokraus Koh Samui

Koh Samui on saari, joka kuuluu maakunnan Surat Thani ja Thaimaassa. Saari on kolmanneksi suurin maa ja on väestö mitattiin lähes 40 000 vuonna 2008. Suurin kaupunki saarella on Chaweng, joka sijaitsee itään puolella, ja Koh Samui sijaitsee lahden Thaimaa, jotka menevät yhdessä Etelä-Kiinan meren etelässä. PääomanBangkok sijaitsee noin 500 km pohjoiseen Koh Samui, saari elää enimmäkseen matkailuun.

Koh Samui on trooppinen paratiisi, jossa rehevä maisema, valkoisia hiekkarantoja ja vihreä vesillä. Vierailijat voivat hyödyntää nähtävyyksiä ja aktiviteetteja, kuten sukellusta, golfia, norsu rides ja kylpylä. Yksi kuuluisimmista nähtävyyksistä ovat kivet isoäiti ja isoisä Rock muotoinen nainen ja mies sukupuolielin. Saari tarjoaa myös trooppinen eläintarha, Samui Aquarium ja Tiger Zoo, perhonen puutarha ja apeteater.

Samui Airport on ulkona lentokenttä lukuun ottamatta lahjatavarakauppa, joka sijaitsee noin. 2 km pohjoiseen Chaweng.