Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Bangkok Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bangkok Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bangkok Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Bangkok Lentokenttä

Autonvuokraus Bangkok Lentokenttä

Suvarnabhumin lentokenttä (BKK), jota usein kutsutaan New Bangkokin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee Racha Thewa Bang Phli alueella noin 25 kilometriä itään keskustasta Bangkok .Lentokenttäkuljetus kulkee lentoaseman ja keskustan Bangkok, nopea juna oli tarkoitus avata loppuvuodesta 2009. Autovuokraamot palvelevat lentokentälle on Budget, Hertz, Thai Association Autonvuokraus ja Avis.

Lentokenttä on uusi, se avattiin syyskuussa 2006 ja siihen mahtuu 45 miljoonaa matkustajaa. Bangkokin lentokenttä on tärkein solmukohta Thai Airways International, Nok Air, Thai Air ja Asi   Bangkok Airways.Se on Thai Airways International lentävät eniten kansainvälisiin kohteisiin, noin 70 yhteensä.

Bangkokin lentokenttä on erittäin hyvä valikoima baareja, kahviloita ja ravintoloita. Lentokentällä on useita kauppoja, jotka myyvät kaikkea verovapaita tavaroita muoti ja kukkia. On olemassa monia erilaisia palveluja lentoasemalla, varsinkin kun kyse on Thai-hieronta rentoutumista ja spa-palvelut, kokoustilat, erilaisia viihde huone, suihku, VIP lounge, ATM. Novotel Suvarnabhumi Airport-hotelli sijaitsee lentoaseman, liike-ja kokoustilat.

Suomi