Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Krabi

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Krabi sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Krabi miniopas

Autovuokraamo Krabi
Autonvuokraus Krabi

Krabi sijaitsee lähes kokonaan Etelä- Thaimaassa niemimaalla Malaya ja sijaitsee länsirannikolla, lähellä paikkaa, jossa Krabielven loppuu Andamaanienmerelle.Kaupunki on pääkaupunki maakunnassa samalla nimellä, ja vuonna 2005 kaupungin väestöstä lähes 25 000 Se kestää noin 1 tunti ja 20 minuuttia lentää lentokentälle Bangkokissa, ja kuuluisa saari Phuket sijaitsee aivan etelään Krabin rantaviivaa.

Kuten monet muut lomaparatiisi Thaimaa Krabi myös houkuttelee kristallin valkoinen, pehmeä rannat ja voimakas ja rehevä maisema. Ympäröivällä alueella Krabi, on vesiputouksia, luolia ja lämmönlähteistä ja että järjestely, joka ylittää tyypillinen turisti spots. Useissa luolissa ovat kalliokaiverrusten lahdissa. Vuonna Andamaanienmerelle aivan Krabi on arvioitu olevan noin 200 pienille saarille, ja siellä on saari hopping Krabin. Lisäksi voit rekisteröityä kiivetä yli 150 eri reittejä.

Krabin lentokenttä sijaitsee noin 7 km kaupungin ulkopuolella.