Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Bangkok

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bangkok sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bangkok miniopas

Autovuokraamo Bangkok
Autonvuokraus Bangkok

Bangkok kuuluu maakunnan samanniminen sijaitsevat etelään Thaimaan. Kaupungin läpi virtaa Chao Phraya-jokea, joka juoksee Persianlahden Thaimaan noin 40 km etelämpänä. Bangkok on suurin kaupunki maassa ja on ollut pääkaupunki vuodesta 1782. Asukkaita on hieman epävarma, koska se on luultavasti esittää lukuisia rekisteröimättömiä työtä täällä, mutta vuonna 2010 luku oli arviolta. 9 100 000 euroa.

Bangkok kaupunkikuva on ominaista kaunis itämainen palatseja, temppeleitä ja kartanoita sekä kuuluisan kanaalin joista monet täytettiin 1950-luvulla. Se toimi useissa kelluvat markkinat aamulla pieniä kanavia, jotka ovat yhä olemassa. Yksi kauneimmista palatseista ja kuuluisimpia nähtävyyksiä on Grand Palace, joka on rakennettu vuonna 1782. Temppeli smaragdibuddha pidetään tärkeimpänä temppeli maan ja sijaitsee historiallisella alueella.

Bangkok lentokentälle, Suvarnabhumi Airport avattiin vuonna 2006 ja on yksi Euroopan vilkkaimpia lentokenttiä Aasiassa.Lentokenttä sijaitsee noin. 25 km itään Bangkok.