Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Chiang Mai Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Chiang Mai Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Chiang Mai Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Chiang Mai Lentokenttä
Autonvuokraus Chiang Mai Lentokenttä – Kuva: © Lerdsuwa

Chiang Mai lentokentälle (CNX) on 4 km lounaaseen og10 minuutin ajomatkan taksilla Chiang Mai. Biluteleifirmaene läsnä lentoaseman Budget, Hertz, Europcar, Sixt ja Avis.

Noin 2 miljoonaa ihmistä vierailee Chiang Mai lentokentälle vuosittain. On 130 lentoa joka viikko Bangkokissa, ja voi matkustaa noin 10 eri kohteisiin muissa Aasian maissa kuten Singapore ja Kuala Lumpur.

Chiang Mai lentokentälle on yksinkertainen valikoima ravintoloita ja baareja ja kauppoja. Muita palveluja ovat posti, pankkiautomaatti ja ensiapu.