Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Chiang Mai

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Chiang Mai sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Chiang Mai miniopas

Autovuokraamo Chiang Mai
Autonvuokraus Chiang Mai

Chiang Mai on maakunnan pääkaupunki Chiang Mai ja sijaitsee kaukana pohjoisessa Thaimaassa. Rajaa Myanmarin noin. 200 km pohjoiseen Chiang Mai, kaupunki on rakennettu molemmin puolin jokea Ping, joka on sivujoki Chao Phraya-joki. Tämä on suurin kaupunki Pohjois-Thaimaassa asuu lähes 150 000 (2008). Chiang Mai on perustettu vuonna 1296 ja oli tärkeä kaupankäynnin keskus keskiajalla.

Vanhan kaupungin muuri näkyy edelleen Chiang Mai, ja monia historiallisia temppeleitä täällä. Wat Chiang Ihminen on vanhin temppeli kaupungin ja rakennettiin 1200-luvulla, ja Wat Doi Suthep Phrathat peräisin 1300 on yksi suosituimmista pyhiinvaelluskeskuksen Thaimaassa. Vuonna Maes Elephant Camp, kaupungin ulkopuolella voi nähdä norsuja pelaamassa jalkapalloa ja maalaus. Dokmai Garden on kaunis kasvitieteellinen puutarha ja eläintarha Hiangmai eläintarha omistaa yli 7000 eläintä.

Chiang Mai International Airport sijaitsee noin 60 km itään kaupungin.