Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Hua Hin

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Hua Hin sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Hua Hin miniopas

Autovuokraamo Hua Hin
Autonvuokraus Hua Hin

Hua Hin sijaitsee Pohjois-niemimaan Malaja. Täällä sijaitsee kaupungin niemimaan itärannikolla ja rajojen Persianlahden Thaimaan edessä Etelä-Kiinan meren etelässä. Hua Hin omaisuutta maakunnan Prachuap Khiri Khan ja se on noin 190 km pääkaupunki Bangkok pohjoiseen.Väestön Hua Hin oli noin 85 000 vuonna 2006.

Hua Hin on yksi hienoimmista lomakohteista Thaimaassa. Tämä on myös vanhin keino ja oli erittäin houkutteleva, kun kuningas Prajadhipok, joka tunnetaan myös nimellä Rama VII rakennutti palatsin täällä. Näin alkoi toinen kuninkaan ja jaloja houkutella tämä helmi. Hua Hin tarjoaa kursseja ruoanlaittoon ja taidetta sekä joitakin parhaista golfkentistä. Lisäksi toiminta kuten kalastus, ratsastus ja sukellus. Elephant Village sijaitsee noin. 3 km päässä Hua Hin, jossa kävijät voivat rehuissa ja ajaa norsut.

Hua Hin Airport sijaitsee noin 5 km pohjoiseen kaupungin ja tarjota joitakin kotimaan lentoja.