Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Surat Thani

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Surat Thani sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Surat Thani miniopas

Autovuokraamo Surat Thani
Autonvuokraus Surat Thani

Surat Thani on kaupunki, joka kuuluu maakunnan Surat Thani Etelä Thaimaassa. Maakunnassa sijaitsee Malaiji niemimaan rajanaapurina Andamaanienmerelle lännessä ja Persianlahden Thaimaan itään. Surat Thani on maakunnan pääkaupunki ja sijaitsee Thaimaan rannikolla Persianlahdella. Kaupunki sijaitsee lähellä joen suulle Tapia ja väestön mitattiin lähes 130 000 vuonna 2009.

Useimmat kautta matkustamista Surat Thani päästä yksi monista saarten Persianlahden Thaimaan ja maakunta tunnetaan myös ”maakunnan tuhat saarta”. Kaupunki on yksi ensimmäisistä kaupungeista tapaat matkalla etelään Bangkokista. Surat Thani, pitäisi ryhtyä nähtävyyksiä, kuten kauniin St. Raphael katolinen katedraali. Illalla on markkinoilla Torit joen ja ruokaa, ja elokuussa ja lokakuussa järjestetään festivaaleja Rambutan Messut ja Chak Phra.

Surat Thani lentokenttä on kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin. 25 km länteen provinssin pääkaupunki.