Autovuokraamo Malesia

Vertaile 1200 toimittajaa ja säästä jopa 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Taatut alhaiset hinnat

tick-2 Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2 Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2 Rajoittamattomat kilometrit

tick-2 Ei luottokorttimaksuja

tick-2 24 tunnin asiakaspalvelu

Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani

Autonvuokraus Malesia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Malesia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Malesia miniopas

Autovuokraamo Malesia

Autonvuokraus Malesia

Malesia (28 miljoonaa asukasta vuonna 2009) sijaitsee Kaakkois-Aasiassa ja se koostuu 13 valtiota ja kolme liittovaltion alueella. Useimmat niistä sijaitsevat Malaiji niemimaalla (Malacca Peninsula) – kun kaksi valtiota ja liittovaltion alueelle Borneon saarella. Malesia rajojen Thaimaa pohjoisessa ja saarivaltio Singapore etelässä.On Borneon rajalla Malesia Brunei ja Indonesiassa.

Maisema Malesia kuuluu trooppisten sademetsien, soiden ja rannikon tasangoilla – joka kohoaa kukkuloita ja vuoria. Korkein huippu on Mount Kinabulu sijaitsee 4095 metriä merenpinnan yläpuolella – on Borneon saarella. Maa on rantaviivaa Etelä-Kiinan merellä. Malesia sijaitsee päiväntasaajan lähellä, ja on trooppinen ilmasto korkeat lämpötilat ympäri vuoden.

Maassa on lukuisia matkailualan ja merenrantakohteisiin – kutsuvin hiekkarantoja, kristallinkirkas vesi ja parhaista sukellus mahdollisuuksia.

Pääoman Kuala Lumpur sijaitsee luoteeseen Manner, ja on 1,8 miljoonaa asukasta.Kuala Lumpur on myös maan suurin kaupunki sekä taloudellinen ja kulttuurinen keskus. Kaupunkikuva on ominaista monikulttuurisessa yhteiskunnassa – on minareetteja, kirkontornit, kiinalaiset pagodit ja Intian temppelit. Kaupungissa on myös valtavia pilvenpiirtäjiä, ja maailman korkein rakennus – Petronas Towers – myös täällä. Rakennus koostuu kahdesta tornista mitta 452 metriä.

Muita suuria kaupunkeja Malesia, George Town, Ipoh, Johor Bahru, Kuching, Kota Kinabalu ja Malacca kaupunki.

Malesian tärkein lentoasema on Kuala Lumpurin kansainväliselle lentokentälle , joka sijaitsee 44 km etelään pääkaupunki.

Tarjoamme autonvuokraus lomalla kohteisiin Malesia kuten Kuala Lumpur ja Penang.