Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Udon Thani

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Udon Thani sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Udon Thani miniopas

Autovuokraamo Udon Thani
Autonvuokraus Udon Thani

Udon Thani sijaitsee koillisosassa Thaimaan ja on osa maakunnan samannimisen.Tässä Udon Thani läänin pääkaupunki ja sen väkiluku on hieman yli 140 000 (2008). Se on noin 600 km pääkaupunki Bangkok, joka sijaitsee lounaaseen kaupungin.Udon Thani on asuttu jo 6000 eKr. Kr. ja oli tärkeä kaupunki amerikkalaiset Vietnamin sodan aikana.

Amerikkalaiset toivat mukanaan länsimaisen kulttuurin kuin baareja ja kahviloita, ja voi vielä nähdä joitakin jäljellä baareja. Ympäröivän alueen kaupunki voi vierailla kuuluisia nähtävyyksiä, kuten Phu Phrat Bat Historical Park historialliset rakennukset ja luolia kalliopiirroksia. Na Yoong Nam Koska määräajat Forest Park kauniita vesiputouksia, että 40 metriä korkea vesiputous Yung Thong. Noin 50 km päässä Udon Thani on Ban Chiang joka on Thaimaan vanhin asuinpaikka ja jossa voi nähdä esineitä vuodelta 3500 eKr. Kr.

Udon Thani kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 30 km länteen kaupungin.