Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Phuket

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Phuket sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Phuket miniopas

Autovuokraamo Phuket
Autonvuokraus Phuket

Phuket on saari ja provinssi Andamaanienmerelle aivan länsirannikolla Mandalayhalvøya. Phuket on suurin saari Thaimaassa, jossa asuu yli 320 000 (2007) ja pääkaupunki nimeltään Phuket.Phuket kaupunki perustettiin vuonna 1. vuosisadalla eKr. Kr. ja vuosisatojen ajan, saari asui lähinnä tinan tuotanto, mutta viime vuosina turismi on ottanut.

Pitkin monet rannat on paljon erilaisia ravintoloita ja vilkas yöelämä lisäksi, että voit snorklata, sukeltaa ja ottaa yksi maan parhaista golfkentistä. Phuket Town sinun pitäisi vierailla vanhan kaupungin pieniä kauppoja ja kahviloita, museoita ja temppeleitä. Jui Tui alttari on vanhin kiinalainen temppeli Phuketissa. Temppeli rakennettiin vuonna 1700 ja ihmiset tulevat tänne kysymään oraakkelilta neuvoa. Se katsoi monet juhlat saarella ja Patong Carnival Chao Le Boat Kelluvat Festival.

Phuket International Airport sijaitsee noin 30 km pohjoiseen Phuket Town.