Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Khao Lak

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Khao Lak sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Khao Lak miniopas

Autovuokraamo Khao Lak

Autonvuokraus Khao Lak

Khao Lak on matkailukeskus sijaitsee keskeisellä paikalla rannikolla niemimaan Malaja. Sen rajanaapureita ovat paikalla Andamaanienmerelle lännessä ja Myanmarin muutaman kilometrin pohjoisempana. Khao Lak Phang Ngan maakunnassa kuuluu ja on pieni kylä elantonsa matkailusta. Useimmat turistit tulevat Euroopassa ja erityisesti Saksassa , Britanniassa ja Skandinaviassa.Pitkin rantaviivaa noin 3,2 miljoonaa, on arvioitu, että siellä asuu noin 5000 (ei vuosi viite).

Khao Lak on keinona paratiisi, ja turisteja vierailemaan paikan pitkä valkoinen rannat ja vihreä meri. Toiminnan tarjoamat koskenlaskua ja melontaa ja alueella on kauniita vesiputouksia ja lämmönlähteistä. Monet, jotka matkustavat Khao Lak vierailee myös Similan saaret. Tämä on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista sukelluskohteita ja nimettiin National Park vuonna 1982. Saaret koostuu yhteensä 9 saarille, joilla voit snorklata tai sukeltaa ja nähdä uskomattomia koralliriuttoja.

Phuket International Airport sijaitsee noin 80 km etelään Khao Lak.

Suomi