Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Manzanillo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Manzanillo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Manzanillo miniopas

Autovuokraamo Manzanillo

Autonvuokraus Manzanillo

Manzanillo sijaitsee Colima valtiossa, jossa se on pääkaupunki joen Río Colima. Manzanillo sijaitsee 500 metrin korkeuteen, noin. 50 km päässä Pacific Coast.138000 asukkaan kaupungissa asuvia (2006). On rautatie satamaan Manzanillo ja sisäosien, Meksiko .Harbour Town on yksi Meksikon suurin ja vilkkain.

Manzanillo on perustettu vuonna 1523. Kaupunki on tunnetusti hyvät edellytykset syvänmeren kalastuksen ja lomakeskus. Se on myös suosittu risteilyalus kohde.Kävijät pääsevät snorklauksia Manzanillo Bay, joissa on lastialus, joka upposi vuonna 1959. On olemassa myös muita hylkyjä ja koralliriuttoja. Vuonna Manzanillo on myös hyvä patikoida piilotettu järviä ja vesiputouksia, jotka kulkevat pienissä kylissä. Vuodesta huiput ovat hyvät näkymät Tyynellemerelle. Kaupungissa on useita purjehdus tapahtumia vuosittain.  Etelä-kaupunki on Las Hadas on tunnettu lomakeskus.

Playa de Oro lentokenttä sijaitsee noin 28 km ulkopuolella Manzanillo.

Suomi