Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Playa Del Carmen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Playa Del Carmen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Playa Del Carmen miniopas

Autovuokraamo Playa Del Carmen
Autonvuokraus Playa Del Carmen

Playa del Carmen on kaupunki itärannikolla Meksiko. Playa del Carmen on valtion Quintana Roosin kolmanneksi suurin kaupunki, jossa on 100000 asukasta (2005).Playa del Carmen on kyse. 70 km etelään Cancunin ja 20 kilometriä länteen Cozumel on Jukatanin niemimaalle. Sieltä on laivayhteydet saarelle Cozumel.

Playa del Carmen on suosittu matkailukohde, joka on kuuluisa sukeltamiseen asianmukaisissa olosuhteissa. Kaupunki oli alun perin pieni kalastajakylä, mutta tänään on keskellä Playa del Carmen Riviera Maya, joka ulottuu Cancunissa Sian Ka’an. Kaupunki on myös pysähtyä useita risteilyaluksia, jotka pysähtyvät vain kaupungin eteläpuolella kello Calica. ”Ekologinen teemapuisto” on Xcaret ja Xel-Ha sijaitsee lähellä Playa del Carmen, ja ovat suosittuja kohteita retkiä. Vuonna Xel-Ha, vierailijat voivat uida delfiinien kanssa, snorklata, sukeltaa ja nähdä kilpikonnia. Tunti etelään Playa, Tulum on mayojen arkeologisten löytöjen ja kauniit maisemat.

Cancun lentokentälle on 50 km päässä Playa del Carmen.