Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Hermosillo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Hermosillo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Hermosillo miniopas

Autovuokraamo Hermosillo
Autonvuokraus Hermosillo

Hermosillo on pääoman valtion Sonora, sijaitsee Luoteis- Meksikossa. Hermosillo on 850000 asukasta (2000).

Hermosillo on suosittu talvella turistikohde, joka perustettiin vuonna 1700 kuin espanjalainen sotilastukikohta. Vuodesta radiomasto Cerro de la Campana on hieno näkymä Hermosillo ja ympäröivän alueen. Muita nähtävyyksiä ovat Museo de Sonora, että vanha kivirakennus fra1897.Täällä vierailijat voivat nähdä vanha vankila soluja.Hector Espino Stadium, koti Meksikon paras jalkapalloilija Hermosillo Naranjeros sijaitsee Hermosillo. Muinainen linnoitus hallitsee kaupungin keskustaa. Tunti etelään kaupungin kauneimmista rannoista Bahia Kino, Hermosillo ja ympäröivä alue on sekoitus aavikko ja vuoret, jotka on hyvät edellytykset patikointiin ja maastopyöräilyyn. Täällä vierailijat voivat tavata eläimiä kuten lisko, peura ja kojootti.

Lähin lentokenttä on General Ignacio Pesqueira Garcia Airport, 9 kilometrin päässä Hermosillo.