Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Merida Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Merida Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Merida Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Merida Lentokenttä
Autonvuokraus Merida Lentokenttä

Manuel Crescencio Rejón International Airport (MID) sijaitsee noin 8 km lounaaseen Merida, pääkaupunki Jukatanin valtion tunnettu sen rikas Mayojen historia.On shuttle busseja lentokentän ja Merida, mutta palvelut eivät ole yhtä yleisiä kuin taksit voivat olla hyvä vaihtoehto. Merida Rejón Lentokenttä Auton vuokraus tarjoaa vuokra-autoja sekä paikallisia että kansainvälisiä autovuokraamo Hertz, Dollari, Budget, Advantage, National Discount.

Vuonna 2008 1.058.510 matkustajaa vieraili Merida Rejón Airport. Vuosina 1999 ja 2001 lentoasema oli kokonaan uusittu. Se palvelee sekä kotimaisia että kansainvälisiä kohteisiin.

Lentokentällä on neljä eri baareja, ravintoloita ja kahviloita sekä suuri ostoskeskus, kuten koruja shop. Merida Rejón lentokenttä on myös terveydenhuollossa, pankki-ja matkailutietoa. Ei ole hotelleja lentoasemalla.