Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Puerto Vallarta

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Puerto Vallarta sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Puerto Vallarta miniopas

Autovuokraamo Puerto Vallarta
Autonvuokraus Puerto Vallarta

Puerto Vallarta sijaitsee valtion Jalisco Tyynenmeren rannikolla. 177000 asukkaat asuvat Puerto Vallarta (2005). Sieltä on veneretkiä rannikolle.

Puerto Vallarta kauniit rannat, ja useita viiden tähden hotelleja. Monet risteilyalukset pysähtyä täällä päivän. Banderas Bay on yksi suurimmista ja syvin lahtia maailmassa. Täällä on useita mil rantoja ja merikilpikonnat ja delfiinejä. On olemassa hyviä edellytyksiä, snorklausta ja kalastusta. Täällä on useita papaija ja mango istutukset, viidakon ja vesiputouksia. Itä Puerto Vallarta sijaitsee Sierra Madre Vuoria. Vierailijat voivat lähteä vaeltamaan vuorille, golf, ratsastus, purjehdus tai leija.Kaupungissa on vanha kaupunki on useita gallerioita. Puerto Vallarta on kasvitieteellinen puutarha. Marraskuussa festivaalin ruoanlaittotaitoja, viiniä ja tequilaa maistelu, ja ripaus taidetta.

Gustavo Diaz Ordaz International Airport on viiden kilometrin etelään Puerto Vallarta.