Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Merida

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Merida sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Merida miniopas

Autovuokraamo Merida
Autonvuokraus Merida

Merida on pääoman Jukatanin valtion ii. Merida sijaitsee 35 kilometriä etelään sataman Progreso, Kaakkois Meksikossa. Kanssa lähiöissä, kaupunki on noin. 905000 asukasta, mutta itse kaupunki on noin. 750000 asukasta.

Merida on perustettu vuonna 1542 paikkaan, jossa maya kaupunki aikaisemmin T’ho asettaa. Mayan keskusten Chichén Itzá ja Uxmal sijaitsee lähellä. Chichen Itza on arkeologista ruinby rakennettu Maya sivilisaation Pohjois Yucatan. Vuonna 2007 päärakennuksessa, Castillo tai pyramidin Kukulcan äänestettiin yhdeksi maailman seitsemästä ihmeestä. Alue on Unescon luetteloon maailmanperintöluetteloon sivustoja. Rauniot löydettiin vuonna 1800 ja useita temppeleitä on kunnostettu. On jälkiä mayojen aikakausi 600-900 jKrKr. täällä. Merida on myös maya-museo arvokkaita kokoelmia. Kaupungin katedraali 1500-luvulta eetteri myös näkemisen arvoisia.

Manuel Crescencio Rejón kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin viiden kilometrin päässä keskustasta Merida.