Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Cancun Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Cancun Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Cancun Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Cancun Lentokenttä
Autonvuokraus Cancun Lentokenttä

Cancun International Airport sijaitsee 22 km lounaaseen Cancun. Se on toiseksi suurin lentokenttä Meksikossa ja yksi tärkeimmistä kansainvälisistä kohteisiin Latinalaisessa Amerikassa.Bussit välillä lentoaseman ja Cancunissa. On hyvä valinta autonvuokraus ovat lentoasemalla, yritysten joukossa ovat Alamo, Avis, Budget, Dollar ja Hertz.

Vuonna 2009 11.174.908 matkustajia kävi Cancun International Airport. Viisi vilkkain reitit, kaikki USAHoustonNew YorkDallasMiami ja Atlanta. Se on päätukikohta lentoyhtiö Mexicana. Lentokentällä on kolme terminaalia

Se on erittäin hyvä valikoima kauppoja, ravintoloita, kahviloita ja baareja Cancunin lentokentälle. Se on myös bisneskeskus, pankkiautomaatit, apteekki, terveydenhuollon ja kauneuden. Ei ole hotelleja lentokentän, mutta Moon Palace Resort, joka sopii suuriin konferensseihin, sijaitsee lähellä.