Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Villahermosa

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Villahermosa sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Villahermosa miniopas

Autovuokraamo Villahermosa

Autonvuokraus Villahermosa

Villahermosa on valtion pääkaupunki Tabasco, Meksiko .Noin 652000 asukkaan kaupungissa asuvia, joka sijaitsee joen Rio Grijalva.

Kaupunki perustettiin vuonna 1596 nimellä Villa Felipe 2, ja muutti nimensä useaan kertaan ennen kuin se sai nykyisen nimensä vuonna 1915. Parque-Museo La Venta Museum on yksi suurimmista matkailukohteet Villahermosa. Tässä tutkijat tulokset Oltek kulttuuriaan Öljynporaus. Kaupunki on kasvanut runsaasti öljystä. Tomás Garrido Park. Yumka on kansallispuisto järvi ja metsän eläimiä. Villahermosa on katedraali 1614. Kaupungin arkeologinen museo pidetään yksi Meksikon rikkaimmista.

Villahermosa lentokenttä on 15 kilometrin päässä kaupungin

Suomi