Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus La Paz

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot La Paz sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

La Paz miniopas

Autovuokraamo La Paz

Autonvuokraus La Paz – Kuva: © Paul Richter

La Paz on pääkaupunki Baja California Sur kello Golfo de California Meksikossa .La Paz pääkaupunkiseudulla on 200000 asukasta (2005). Alue on Meksikon neljänneksi suurin itsenäinen alue. La Paz on kalasatama ja tärkeä turistikohde. Tässä on lautta Mazatlan ja Los Mochis Meksikon mantereelle.

La Paz on useita kauniita rantoja ja saaria rannikon. Playa El Tesoro on paikka hiljainen, umotorisert vesiurheilu suojattu poukamaan ja matalissa järvissä.   Saaret mereen Cortez pääsee veneellä. Tässä on suuri meren eliöt on kauniit näkymät. La Paz on aktiivinen yöelämä yökerhoja, joissa veden äärellä. Kahviloissa, vierailijat voivat juoda kahvia myöhään yöllä. La Paz tarjoaa myös valaidenkatseluun ja retkeily mahdollisuudet.

Lähin lentokenttä on Aeropuerto Internacional General Manuel Márquez de Leo, vain ulkopuolella La Paz kaupunkia.

Suomi